Meclis’te ‘köpek giremez’ afişi göstermişti: Süleyman Soylu’nun danışmanı oldu

Milletvekili olduğu periyotlarda,Meclis Genel Konseyi’nde muhalefet sıralarına yanlışsız ‘köpek giremez’ afişi gösteren eski AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İçişleri Bakan Danışmanlığı misyonuna getirildi.

Gökçen Enç, 2017 yılında, Meclis’te Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin görüşüldüğü sırada Genel Konsey salonundaki CHP’lilere ‘köpek giremez’ afişi göstermişti. Son milletvekili seçimlerinde de liste dışı kalan Gökçen Enç’le ilgili kararı duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplumsal medya hesabından Enç’le fotoğrafını paylaşıp şu tabirleri kullandı:

“Birlikte Gazi Meclis’te milletvekilliği misyonu yaptığımız dava arkadaşımız Gökçen Enç Hanımefendi, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, bugün itibariyle İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı misyonuna başladı. İyi olsun.” (HABER MERKEZİ)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.